Dit staat er te gebeuren in seizoensfinale Familie

0
Dit staat er te gebeuren in seizoensfinale Familie
VTM

Aaron Blommaert heeft heftige verhaallijnen moeten spelen in Familie de afgelopen maanden. ‘Raven’ licht nu ook een tipje van de sluier op over wat we mogen verwachten van de seizoensfinale van Familie. Die belooft weer superspannend te worden!

De acteur blikt in Het Laatste Nieuws terug op de drugsverslaving van zijn Familie-personage die uiteindelijk zelfs ontaardde in een vechtpartij. Hoe verliepen die opnames?

“Ik heb wel al spannende momenten meegemaakt met Raven, maar dit was toch één van de hoogtepunten”, klinkt het bij Het Laatste Nieuws. Actie was zelfs de hoofdreden waarom Aaron Blommaert begon te acteren…

“Ik was zot van actiefilms. Dus ik ben blij dat ik niet elke dag een broodje moet gaan bestellen in de Foodbar”, voegt Aaron Blommaert er met een vette knipoog aan toe. Aaron komt ook met een opvallende onthulling over de seizoensfinale van Familie…

De Familie-acteur onthult in Het Laatste Nieuws dat de seizoensfinale niet rond Raven zal draaien. “Ik zit in die seizoensfinale, dus ik zal wel in beeld zijn”, aldus Aaron Blommaert, maar een ander personage zal in de spotlight worden gezet. Wie dan?

“Het afgelopen seizoen is het heel veel over mij gegaan. Het was Raven en Lars all the way. Dus ik denk dat het nog eens tijd is voor de Van den Bossches”, licht Aaron Blommaert een tipje van de sluier op over de naderende seizoensfinale van Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven