“Aaron Blommaert halsoverkop verliefd”

0
“Aaron Blommaert halsoverkop verliefd”
Foto: VTM

Aaron Blommaert kennen we vooral als acteur en presentator, maar sinds zijn overwinning in The Masked Singer timmert Aaron ook naarstig aan zijn muziekcarrière. En dan komt de zanger met een opvallende onthulling…

Aaron Blommaert geeft weinig prijs als het zijn privéleven betreft. Zeker over zijn liefdesleven weten we weinig. Al kan je toch heel wat afleiden uit zijn liedjesteksten die autobiografisch zijn. Aaron vertelt over die ene keer dat hij halsoverkop verliefd werd…

Het nummer ‘Donderdag’ gaat over die ene keer dat Aaron Blommaert halsoverkop verliefd werd op iemand die hij op een dronken donderdagavond tegenkwam op de Oude Markt in Leuven. Maar was die liefde ook wederzijds?

De persoon in kwestie zag Aaron niet meteen zitten. “Ik vond die ook niet zo tof, maar op een of de andere manier zie je iemand dan plots in een ander soort daglicht en dan word je halsoverkop verliefd”, vertelt Aaron wat alcohol met je kan doen. En dan bekent Aaron waarom hij zo weinig onthult over zijn privéleven…

Aaron Blommaert vindt het veel leuker om die dingen neer te schrijven en ze te delen via een song, dan er gewoon over te praten in een interview.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven