Wat is er gebeurd met uniek item uit eerste aflevering van Familie?

0
Wat is er gebeurd met uniek item uit eerste aflevering van Familie?
Foto: VTM

In Familie duiken er regelmatig rekwisieten op die een cruciale rol spelen in de VTM-serie. Maar wat gebeurt er met die unieke items?

Tijdens een rondleiding in de AED Studio’s te Lint waar Familie sinds 2018 wordt opgenomen, tonen Sandrine André en Werner De Smedt een uniek item uit de allereerste aflevering…

Een retro kookpot die getoond werd in de allereerste aflevering van Familie in 1991 werd bijgehouden, net als de echte trouwfoto van Annie Geeraerts en haar man zaliger die jarenlang te zien was in de begingeneriek van Familie. Waarom wordt dat allemaal bijgehouden?

Ook het trouwkleed van Véronique en het motorpak van Simon toen die Stefanie ontvoerde werden bijgehouden, evenals de Fjutur-award die enkele seizoenen geleden werd uitgereikt. Werner De Smedt onthult waarom dat allemaal wordt bijgehouden…

“Ooit komt het weer van pas”, verduidelijkt Werner De Smedt in Het Nieuwsblad waarom al die rekwisieten die een unieke rol speelden in Familie worden bijgehouden. Voor de continuïteit van de VTM-serie is het immers belangrijk te kunnen teruggrijpen naar exact hetzelfde item.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven