“Ruth Beeckmans verhuist naar Plopsaland”

0
“Ruth Beeckmans verhuist naar Plopsaland”
Foto: DPG Media

Ruth Beeckmans verhuist deze zomer even naar Plopsaland. Zowat elke dag zal Ruth in De Panne vertoeven. Wat vinden haar dochters daarvan?

Ruth Beeckmans zal zowat elke zomerdag van juli en augustus afwisselend met Karen Damen de boze koningin en stiefmoeder in de nieuwe versie van de Sneeuwwitje-musical zal spelen. Maar dat is niet alles…

’s Avonds zal Ruth Beeckmans dan ook nog eens met diezelfde Karen Damen én met Gert Verhulst en James Cooke een zomerrevue vol sketches, zang en dans op de planken brengen. Eén ding is duidelijk…

“Ja, het wordt razend druk. Maar dat is een goede afleiding voor mij”, vertelt Ruth Beeckmans in Dag Allemaal. Het verdriet om haar overleden man Gary blijft groot, maar Ruth wil verder met haar leven. Wat vinden haar dochters van mama’s verblijf in Plopsaland?

“Mijn dochters vinden het absoluut niet erg dat ik deze zomer veel in Plopsaland zal zijn”, voegt Ruth Beeckmans er lachend aan toe in Dag Allemaal. “Studio 100 heeft voor een appartement gezorgd een beetje verderop. Waarvoor dank! Elke dag pendelen tussen Antwerpen en de kust, dat zou toch iets van het goede te veel zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven