Natalia onzeker over voorstel van VTM: “ik vond mezelf niet geschikt”

0
Natalia onzeker over voorstel van VTM: “ik vond mezelf niet geschikt”
Foto: VTM

Natalia is een vaste waarde als coach in de draaistoelen van The Voice van Vlaanderen. Toch vond Natalia zichzelf niet geschikt toen VTM haar vroeg bij de start van The Voice. Waardoor twijfelde ze?

“In het begin twijfelde ik wel een beetje omdat ik mezelf niet geschikt vond om me uit te spreken over het talent van anderen”, vertelt Natalia in Flair. Hoe wisten de programmamakers haar uiteindelijk te overtuigen

“Ze wisten me te overtuigen door te zeggen dat ik geen jurylid, maar echt een coach mocht zijn, dus met die mensen mag samenwerken”, verduidelijkt Natalia in Flair waarom ze alsnog toehapte voor The Voice. Al speelde er ook nog een ander aspect mee…

“Door die draaiende stoel”, lacht Natalia in Flair. “Dat gegeven was toen nieuw en blies me helemaal van m’n sokken.” En nog steeds blijft de microbe aanwezig bij Natalia. 

“Ik probeer elk seizoen heel bewust te beleven”, benadrukt de Kempische diva in Flair. “Ik ben dan ook altijd heel blij als ze me vragen. Ik weigerde nog maar één keer omdat ik toen veel in Amerika zat. Maar elk jaar opnieuw concludeer ik dat ik het nog steeds héél graag doe.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven