Emotionele Christophe Haddad reageert op afscheid bij Thuis: “het raakte me”

0
Emotionele Christophe Haddad reageert op afscheid bij Thuis: “het raakte me”
Foto: VRT

Christophe Haddad kroop al sinds 2015 in de huid van ‘Bob’ in Thuis. Maar zijn spectaculaire exit maakte meteen een einde aan zijn avontuur bij de populaire VRT-soap. Hoe verliep het afscheid?

“Dan pak je je spullen, maak je je kleedkamer leeg en zit je plots in de wagen naar huis”, vertelt de acteur in Story. “Ik heb niet zitten huilen, maar het raakte me.” Was Christophe Haddad verdrietig?

“Ik was niet verdrietig, maar voelde eerder een big smile opkomen, omdat het gelukt is om het mooi af te ronden”, verduidelijkt Christophe Haddad in Story. Hoe blikt de acteur terug op die tien mooie jaren bij Thuis?

“Ik blik dankbaar terug op al die prachtige jaren, maar voel vooral veel opwinding, want er komt nu veel ruimte vrij voor andere uitdagingen,” aldus Christophe Haddad. En de band met de collega’s blijft. Daarover is de acteur duidelijk…

“Veel collega’s werden buddies. We spreken regelmatig af”, onthult Christophe Haddad over de sfeer bij Thuis. “Toen ik destijds bij Thuis startte, had ik het gevoel niet alleen in een zeer geoliede machine terecht te komen, maar vooral ook in een warm bad.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven