Christophe Haddad eerlijk over bijzondere exit bij Thuis: “toch vreemd?”

0
Christophe Haddad eerlijk over bijzondere exit bij Thuis: “toch vreemd?”
Foto: VRT

Christophe Haddad is in de wolken met zijn spectaculaire exit bij Thuis. We zagen hoe ‘Bob’ vluchtte met een boot, maar die ontplofte. En over die afscheidsscène wil de acteur toch één ding kwijt…

“Mijn exit was wel atypisch voor een soap”, klinkt het bij Christophe Haddad in Story. “Alle personages denken dat Bob na de explosie van zijn boot dood is, maar de kijker weet dat hij nog leeft.” Een beetje vreemd?

“Ik ben blij dat Bob er met een ‘big bang’ mocht uitgaan”, benadrukt Christophe Haddad over die spectaculaire exit. De acteur sluit zo een hoofdstuk af dat bijna tien jaar lang duurde… Hoe verliep het afscheid?

“Mijn laatste draaidag was heel bijzonder, omdat vele collega’s er waren”, vertelt Christophe Haddad in Story. “Toen ik destijds bij Thuis startte, had ik het gevoel niet alleen in een zeer geoliede machine terecht te komen, maar vooral ook in een warm bad.” Eén ding is duidelijk…

“Veel collega’s werden buddies. We spreken regelmatig af”, benadrukt Christophe Haddad de goede sfeer die bij Thuis heerst. “Mijn allerlaatste scène was wel symbolisch: Bob pakt zijn tas en vertrekt. Na die opname volgde een applausje, wat speeches, bloemen, cadeautjes en veel knuffels.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven