Wat doet de man van Nathalie Meskens?

0
Wat doet de man van Nathalie Meskens?
Foto: VTM

Er bestaat heel wat mysterie rond de man van Nathalie Meskens. Wat doet Nadim en waarom al die onduidelijkheid? Nathalie geeft nu zelf antwoord…

“Híj zegt dat liever niet”, geeft Nathalie Meskens toe dat Nadim zelf liever niet over zichzelf of zijn werk praat. Hoe komt dat?

“Hij is een Libanees, er zit veel vuur in, Arabisch bloed. Maar hij is verlegen en staat niet graag in de spotlights”, verduidelijkt Nathalie Meskens in NU, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad. Welke opleiding genoot Nadim?

“Hij heeft een heel klassiek parcours gevolgd: school, business school, werk, zonder dat ooit in vraag te stellen.” En dan opende zijn relatie met Nathalie Meskens plots zijn ogen. Nathalie onthult het volgende over de plannen van Nadim…

“Door mij bezig te zien heeft hij begrepen dat je met creatief zijn ook je brood kunt verdienen.” Zo zou Nadim dit jaar uitpakken met zijn eerste juwelenlijn uit. “Hij heeft al mooie dingen voor mij gemaakt”, voegt Nathalie Meskens er met een knipoog aan toe in NU.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven