Pijnlijk moment voor Jacky Lafon: “ik wil niet meer gekwetst worden…”

0
Pijnlijk moment voor Jacky Lafon: “ik wil niet meer gekwetst worden…”
Foto: DPG Media

Jacky Lafon lijkt telkens weer de foute mannen aan te trekken. Nadat haar huwelijk met Nest Adriaensen op de klippen liep, ging het in de liefde van kwaad naar erger voor het Familie-gezicht. Stelt Jacky haar hart nog open voor een nieuwe man in haar leven?

“Ik wil niet meer gekwetst worden”, bekent Jacky Lafon in Dag Allemaal. “Als ik nu vlinders voor iemand voel, wil ik eerst vooral veel praten, eens samen gaan eten. En dan een weekendje weg.” En dan moet er één belangrijk iets mogelijk zijn in haar relatie…

“En als we een discussie hebben – het kan niet altijd rozengeur en maneschijn zijn – moeten we dat kunnen uitpraten.” En dan volgt er een opvallende bekentenis van Jacky Lafon…

“Ik heb dat nog nooit kunnen doen met iemand”, geeft Jacky Lafon stilletjes toe in Dag Allemaal. “Ofwel was ik weg, ofwel hij.” Eén keer eindigde een relatie met groot verdriet…

“Ik heb nog maar één keer echt verdriet gehad om een relatie die geëindigd was, en da’s die met Nest”, bekent Jacky Lafon in het weekblad. Hoe is haar relatie met Nest nu?

“Nog altijd heb ik een toffe vriendschap met Nest en zijn Mieke, wat ook heel leuk is voor ons Nathalie (hun dochter, red.). En van de anderen heb ik geen spijt. Natuurlijk heb ik iedere keer gejankt als het voorbij was, maar achteraf gezien heb ik altijd de juiste beslissing genomen”, benadrukt Jacky Lafon in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven