Mooi voorstel voor Laura Tesoro: “ik vind het een hele eer”

0
Mooi voorstel voor Laura Tesoro: “ik vind het een hele eer”
Foto: Peter De Smedt

Het is alweer tien jaar geleden dat Laura Tesoro zichzelf op de kaart zette met haar deelname aan The Voice van Vlaanderen. Tien jaar later coacht Laura nu zélf de nieuwe lichting kandidaten. Hoe voelt dat?

“Ik vind het een eer dat ik dit op zo’n jonge leeftijd al kan en mag doen”, benadrukt Laura Tesoro in Flair. “Ik leer er ook telkens veel uit, want je komt in aanraking met zo diverse kandidaten.” Dit seizoen is het allemaal extra bijzonder voor Laura Tesoro…

“Het is dit jaar trouwens exact tien jaar geleden dat ík meedeed aan “The Voice”, dus daardoor is dit seizoen extra speciaal voor mij”, geeft Laura toe in Flair. Maar dan wie ook, weet Laura hoe groot de impact van The Voice kan zijn…

“The Voice kan zeker deuren openen, want het bereikt een groot publiek. Heel Vlaanderen ziet je op dat podium staan”, benadrukt Laura Tesoro in Flair. “Je leert er ook ontzettend veel uit, want je krijgt coaching van de besten in hun vak en treedt op met de beste band van Vlaanderen.” Al voegt Laura er één belangrijk element aan toe…

“Je krijgt dus alle ingrediënten om aan een carrière te bouwen. Maar het is niet zo dat het gegarandeerd leidt tot succes, want je moet er nog altijd keihard voor werken en laat ons eerlijk zijn: ook een goeie portie geluk hebben.” En dan trekt Laura Tesoro een duidelijke conclusie over zichzelf…

“Ik ben ontzettend blij dat het mij lukte en dat ik dit nu al tien jaar mag doen”, klinkt het eerlijk bij Laura Tesoro in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven