Jacky Lafon vertelt triest verhaal: “ze hebben mij de duvel aangedaan”

0
Jacky Lafon vertelt triest verhaal: “ze hebben mij de duvel aangedaan”
Foto: DPG Media

Jacky Lafon heeft er geen gelukkig parcours in de liefde opzitten. Meermaals werd de voormalige Familie-actrice belogen en bedrogen. Valt Jacky altijd op de verkeerde mannen?

“Ik trek dat aan, denk ik. Na mijn huwelijk met Nest (Adriaensen, zanger bij De Strangers, nvdr), die ook de vader van mijn dochter Nathalie is, heb ik een heel fijne relatie gehad”, vertelt Jacky Lafon in Dag Allemaal. Wie was die man?

“Die man was 11 jaar ouder dan ik en wilde met mij naar Spanje verhuizen. Maar ik zag dat echt niet zitten. Nathalie was ook nog te klein: met haar het land verlaten, dat kon ik Nest niet aandoen.” Al speelde er nog een ander element mee…

“Bovendien waren de kinderen van die man faliekant tegen onze relatie. Zij hebben ons de duvel aangedaan omdat ze dachten dat ik achter zijn geld aan zat”, zucht Jacky Lafon als ze terugdenkt aan die periode. Eén pijnlijke herinnering zal haar altijd bijblijven…

“Ik ben één keer bij hem thuis geweest en toen wij gingen eten, dekte zijn dochter de tafel niet mee voor mij en Nathalie. ‘Jij bent hier niet welkom en zal dat nooit zijn’, zei ze tegen mij. De situatie was niet langer houdbaar en dus hebben wij helaas beslist om uit elkaar te gaan”, onthult Jacky Lafon in Dag Allemaal hoe ook die relatie uiteindelijk spaak liep.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven