Zware klap voor Celine Van Ouytsel: “ik had slecht nieuws voor hen…”

0
Zware klap voor Celine Van Ouytsel: “ik had slecht nieuws voor hen…”
Foto: VTM

Celine Van Ouytsel belandde voor ‘Een Echte Job’ op de afdeling intensieve zorgen en brandwonden. De voormalige Miss België onthult dat ze met een dubbel gevoel aan haar taak begon…

“Ik vond het enerzijds een privilege dat ze me vertrouwden om net daar stage te lopen, maar al snel besefte ik ook dat het een heel heftige afdeling ging worden”, geeft Celine Van Ouytsel toe in Story. Want één ding is duidelijk…

“Het is de grote slechtnieuwsafdeling, niemand ligt daar met een fijn verhaal. Dat boezemde me wel wat angst in”, geeft de voormalige Miss België toe in het weekblad. “Ik ben van nature een heel positief en opgewekt persoon, maar op zo’n afdeling is dat natuurlijk niet op zijn plek.” Welke impact had deze ervaring op haar?

“Ik heb veel mensen gezien die verdriet of pijn hadden, door brandwonden of na een verkeersongeval, en dan wist ik niet altijd even goed hoe ik mij moest gedragen”, geeft Celine Van Ouytsel toe in het gesprek met Story.

“Je leert dat ook niet tijdens je opleiding, daarom bleef ik vaak wat op de achtergrond. Bovendien heb ik ook een paar keer slecht nieuws moeten brengen. Dat viel me toch bijzonder zwaar”, bekent Celine Van Ouytsel in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven