Silvy De Bie kraakt na zware gezondheidsproblemen: “ik dacht dat ik gek werd”

0
Silvy De Bie kraakt na zware gezondheidsproblemen: “ik dacht dat ik gek werd”
Copyright: VTM

Silvy De Bie kreeg complicaties na een ooroperatie en de zangeres geeft toe dat ze er volledig onderdoor ging. Wat was er gebeurd?

Na een onschuldige ooroperatie waren er bij Silvy De Bie oorkristallen vrijgekomen, waardoor haar evenwichtsorgaan verstoord was. “Je verliest je evenwicht en kan niets meer doen”, vertelt de zangeres in Dag Allemaal. De gevolgen waren groot…

“Ik heb een week vastgelegen. Met een sonde om te plassen en een baxter om voedingsstoffen binnen te krijgen”, doet Silvy De Bie haar verhaal in Dag Allemaal. “Want eten lukte niet, continu moest ik overgeven.”

“Ik werd elke dag witter en witter. Ik heb me nog nooit zo ellendig gevoeld en zo hard gehuild.” Naast het fysieke aspect, ging Silvy ook mentaal door de hel… Ze kraakte…

“Mentaal ben ik onderuitgegaan”, geeft Silvy De Bie toe in Dag Allemaal. “En overal had ik pijn en was ik stijf, want ik moest constant in dezelfde positie liggen. Ik dacht: ‘Als hier geen einde aan komt, word ik gek.’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven