Moeilijke periode voor Niels Destadsbader: “ik zal hen missen”

0
Moeilijke periode voor Niels Destadsbader: “ik zal hen missen”
Foto: Peter De Smedt

Niels Destadsbader woont momenteel nog naast zijn ouders, maar nu is Niels van plan te verhuizen. En dat heeft grote gevolgen…

“Ik ben van plan om dit jaar te bouwen”, onthult Niels Destadsbader in Story. “Een tijdje geleden heb ik een bouwgrond gekocht in mijn vertrouwde Deerlijk, de West-Vlaamse gemeente waar ik ben opgegroeid en die ik nooit zal verlaten, en ik wil eindelijk werk maken van mijn bouwaanvraag.” Wat zijn de plannen?

“Het hele project staat dus nog in zijn kinderschoenen, ik weet zelfs nog niet hoe de woning eruit moet zien. Mijn hoop is dat ik er in 2025 kan intrekken”, verduidelijkt Niels Destadsbader in het weekblad. Maar dat betekent ook dat hij niet meer naast zijn ouders zal wonen…

“Maar zij gaan nog sneller verhuizen dan ik”, voegt Niels er snel aan toe. “Hun woning, waar ik ben opgegroeid, staat te koop. Ze gaan wonen in het huis van mijn broer.” Al beseft Niels één ding maar al te goed…

“Het zal wennen worden om elkaar niet meer elke dag te zien. Ik ging er vaak langs, want ik kan heel moeilijk alleen zijn. Nu ga ik ook echt voor mezelf moeten zorgen”, beseft Niels Destadsbader in Story dat hij de nabijheid van zijn ouders enorm zal missen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven