Schuldgevoelens bij James Cooke?

0
Schuldgevoelens bij James Cooke?
Foto: VRT

James Cooke is één van onze drukst bezette BV’s. Zijn agenda puilt uit. Maar hoe denkt zijn echtgenoot Dorian Liveyns daarover? Blijft er wel genoeg tijd over om samen te zijn? Primo polst of James zich nooit schuldig voelt ten opzichte van Dorian…

“Nee, want hij heeft me net voor mijn tv-carrière leren kennen en hij weet dat ik graag een goedgevulde agenda heb”, spreekt James Cooke duidelijke taal in Primo. James voegt er nog het volgende aan toe…

“Dorian weet dat ik dolgraag werk. Elke ochtend rij ik hier graag weg. Omdat ik weer iets mag doen en omdat we hopelijk met onze programma’s of theaterstukken iets mogen betekenen.” Want één iets wil James Cooke toch benadrukken…

“Het zijn allemaal dingen die ik wíl doen. Ik heb goesting in alles!” benadrukt James Cooke in Primo. “Alle programma’s die we mogen maken rond mijn figuur dragen mijn DNA.” Eén voorstel zou James bijvoorbeeld systematisch weigeren…

“In een kookprogramma zal je me bijvoorbeeld nooit zien, want ik kan nog geen ei bakken. Maar als iets bij me past, doe ik het”, geeft James Cooke toe in Primo. “En dan geef ik er wel mijn eigen draai aan. Ik heb professioneel nog nooit dingen gedaan waar ik ongelukkig van werd. Nooit!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven