Pikant moment bij Familie: “Sandrine André lag met haar boezem op tafel”

0
Pikant moment bij Familie: “Sandrine André lag met haar boezem op tafel”
VTM

Sandrine André vertelt in Primo enkele bloopers uit haar vele jaren bij Familie. Vooral één gênant moment zal haar altijd bijblijven…

“Ik ben ook weleens naast de zetel gaan zitten of heb meegemaakt dat mijn elleboog van tafel viel”, lacht Sandrine André in Primo. “Vooral wanneer je van decor verhuist, moet je jezelf soms aanpassen.” De actrice herinnert zich nog één bijzonder voorval…

“Toen Veronique en Lars nog samenwoonden in de loft, kende ik dat decor als mijn broekzak. Maar sinds ik verhuisd ben naar het appartement van Hanne moet ik die afstanden opnieuw leren”, verduidelijkt Sandrine André met welke details acteurs soms rekening moeten houden.

“Het volledige decor is bijvoorbeeld nog op rolstoelhoogte van Quinten (Maxime De Winne, nvdr) afgestemd. Kijkers zijn zich daar niet altijd van bewust, maar dat zijn heel lage stoelen.” En dat leidde bij Sandrine André tot een gênant – of pikant? – moment.

“In het begin heb ik vaak meegemaakt dat ik met mijn boezem op tafel lag. Die beelden hebben gelukkig nooit het scherm gehaald”, lacht Sandrine André in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven