Belangrijke verhaallijn van ‘Thuis’ gelekt

0
Belangrijke verhaallijn van ‘Thuis’ gelekt
VRT

De seizoensfinales zijn steevast het grootst bewaarde geheim in soapland, maar de makers van Thuis hebben nu al onthuld wat er bij Thuis te gebeuren staat net voor de zomerstop…

De hoofdplot voor de seizoensfinale zal zich in de rechtbank afspelen, verklappen de makers van Thuis in Dag Allemaal. Wat daar besproken wordt is duidelijk…

Marianne, gespeeld door Leah Thys, zal doorverwezen worden naar assisen voor de doodslag op Alexander, een rol van Erik Goossens. En het oordeel dat de rechter zal vellen, zorgt nu al voor beroering online…

Aangezien de rechtszaak van start gaat op maandag 10 juni verwachten de Thuis-kijkers meteen ook dat die week wel eens de laatste afleveringen voor de zomerstop zullen worden uitgezonden. En dat kan kloppen…

Op vrijdag 14 juni start het EK voetbal waardoor de seizoensfinale van Thuis wel eens op donderdag 13 juni zou kunnen worden uitgezonden. Mét een veroordeling en bijhorende gevangenisstraf voor Marianne? Of moeten we op het uiteindelijke verdict wachten tot ná de zomer? Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven