“Cyra Gwynth uit Familie geveld door paniekaanval”

0
“Cyra Gwynth uit Familie geveld door paniekaanval”
Foto: VTM

Familie-actrice Cyra Gwynth heeft in een gesprek met Het Nieuwsblad toegegeven dat ze worstelt met angstaanvallen. Wat is er aan de hand?

Bij de Familie-kijkers is de jonge actrice enorm populair als ‘Yoko’, maar nu geeft Cyra Gwynth toe dat ze kampt met angstaanvallen…

“Ik heb regelmatig last van angstaanvallen”, geeft Cyra Gwynth toe in Het Nieuwsblad. “Ook vandaag steken die nog de kop op wanneer ik het te druk heb.” Haar oudere zus herkent de signalen gelukkig tijdig…

“Mijn oudere zus die me door en door kent, voelt goed aan wanneer ik gespannen ben. ‘Zou je niet wat dansen?’, zegt ze dan, terwijl ze me het nummer Rock the boat van de r&b princess Aaliyah stuurt.” Waarom is dansen de oplossing voor de actrice?

“Door te dansen, kan ik dingen in mezelf losmaken en me terug ontspannen voelen. Voor mij heeft dans iets magisch. Dansend je zorgen van je afschudden, het werkt als een medicijn”, onthult Cyra Gwynth in Het Nieuwsblad. “Dansen betekent je onzekerheden loslaten. Voor mij werkt dansen ook helend.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven