Bloeit er iets moois tussen Celine Van Ouytsel en Kürt Rogiers?

0
Bloeit er iets moois tussen Celine Van Ouytsel en Kürt Rogiers?
Foto: VTM

Celine Van Ouytsel deed samen met onder meer Kürt Rogiers mee aan ‘Een Echte Job’. En dan blijkt de voormalige Miss België een zwak te hebben voor de Familie-acteur…

“Ik heb altijd al een fascinatie voor de medische sector gehad”, steekt Celine Van Ouytsel van wal in Story. “Niet voor de knappe dokters, hoor, die dragen toch de helft van de tijd een mondmasker.” Kijkt Celine vaak naar ziekenhuisreeksen?

“Ik keek ook amper naar ziekenhuisreeksen, behalve dan naar Spoed. Ik had een serieuze boon voor Kürt Rogiers”, onthult Celine Van Ouytsel in Story. Naar wat keek Celine dan wel?

“Ik volgde eerder realityreeksen over het reilen en zeilen in ziekenhuizen. Toen de vraag kwam om mee te doen aan Een Echte Job, heb ik dus niet lang getwijfeld. Ik kende het programma en wist dat het een unieke kans en een voorrecht was om te kunnen meedraaien als verpleegkundige.” Al was het niet altijd makkelijk…

“Ik heb enkele keren slecht nieuws moeten brengen. Dat viel me toch bijzonder zwaar”, geeft Celine Van Ouytsel toe in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven