Onzekere toekomst voor Sieg De Doncker: “voorstel werd geweigerd”

0
Onzekere toekomst voor Sieg De Doncker: “voorstel werd geweigerd”
Foto: VRT

Sieg De Doncker geeft toe dat de televisiewereld enorm onzeker is. En met een dochtertje in huis, wil Sieg toch enige stabiliteit in zijn leven. Dringt een carrièrewending zich aan?

“Je weet nooit of er nog iets komt”, praat Sieg De Doncker in Dag Allemaal openhartig over de onzekerheid in de tv-wereld. “Al heb ik tot nu alles altijd mooi aan elkaar kunnen lijmen.”

Sieg De Doncker was al te zien als acteur in zowel Familie als Milo. Maar ook zelf stapt hij regelmatig met voorstellen voor nieuwe programma’s naar zenders en productiehuizen. Hoe wordt daarop gereageerd?

“Af en toe pitch ik wel eens een programma, maar voorlopig hebben ze nog niet toegehapt”, geeft Sieg De Doncker toe in Dag Allemaal. Maar Sieg geeft de moed niet op…

“Ach, het kan niet altijd raak zijn. Ik blijf sowieso programma’s bedenken en uitwerken.” En Sieg heeft nog altijd een plan B achter de hand…

“Wie weet word ik op een dag wel opnieuw LO-leerkracht, of iets helemaal anders”, verduidelijkt Sieg De Doncker in Dag Allemaal. “Ik moet kunnen afwisselen, anders word ik ongelukkig. Elke dag aan een bureau zitten, daar zou ik zot van worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven