Zita Wauters krijgt opvallende boodschap van papa Koen

0
Zita Wauters krijgt opvallende boodschap van papa Koen
Foto: Zita Wauters

Zita Wauters lijkt de rijzende ster in de showbizzwereld te zijn. De dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser was al te zien tijdens ‘De warmste week’ en ‘Zomerhit’ en deed er onlangs ook de MIA’s en de Kastaars bij. En er komt méér…

“Er komen nog véél mooie projecten voor VRT aan dit jaar, ik ben superdankbaar”, klinkt het enthousiast bij Zita Wauters in Het Laatste Nieuws. Hoe denkt papa Koen Wauters over de carrière van zijn dochter?

“Zowel mama als papa zijn heel trots op mijn werk”, benadrukt Zita in Het Laatste Nieuws dat het niet alleen papa Koen is die glundert van trots. Eén ding is duidelijk…

“Ze staan allebei volledig achter mijn keuze om voluit voor een tv-carrière te gaan”, klinkt het bij Zita Wauters. “En uiteraard vindt papa het fijn om zijn dochter dezelfde weg als hem te zien afleggen.” Geeft Koen Wauters zijn dochter soms wat tips mee?

“Hij volgt me ook, en bekijkt mijn werk. Al zijn tips zijn meer dan welkom, maar eigenlijk heb ik mijn eigen team rondom mij dat me daarin perfect begeleidt. En als ik blij ben, is papa ook blij, zegt hij altijd. Heel mooi”, vertelt Zita Wauters in Het Laatste Nieuws welke mooie boodschap papa Koen Wauters voor haar in petto had.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven