Heeft Bart De Pauw een gespleten persoonlijkheid?

0
Heeft Bart De Pauw een gespleten persoonlijkheid?
VRT

Herwig Van Hove blijft de peetvader der tv-koks. In Dag Allemaal haalt hij stevig uit naar de ‘verkleutering’ van de tv-programma’s. 

“Ik kijk vooral veel nieuws, hoewel de verkleutering zelfs daar toeslaat. Wat is dat toch met die straatinterviews?” zucht Herwig Van Hove in Dag Allemaal. “Ze laten dan enkele dommeriken aan het woord en geloven dat ze zo de ‘stem van het volk’ laten horen. Belachelijk!”

“Ik verwacht altijd veel van ‘De Ideale Wereld’, maar al bij al blijft dat toch oppervlakkig. Ik heb Ella Leyers graag, maar ze blijft steken in dat cynische gedoe”, klinkt het bij de tv-kok die we kennen van ‘1000 Seconden’ met Felice. Missen we iemand als Bart De Pauw op het kleine scherm?

“Hij heeft het er wel naar gemaakt natuurlijk”, benadrukt Herwig Van Hove. “Net als Sven Pichal en Adriaan Van den Hoof lijkt me dat een gespleten persoonlijkheid.” Van Hove ziet het als volgt…

“Privé waren ze erg brutaal, en mensen nemen dan natuurlijk wraak via hun meest kwetsbare kant: hun tv-bekendheid”, verduidelijkt Herwig Van Hove in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven