Sandrine André over Familie-collega : “hij is toch echt wel knap?”

0
Sandrine André over Familie-collega : “hij is toch echt wel knap?”
Foto: VTM

Heeft Sandrine André een crush op een veel jongere collega bij Familie? Zodra hij zijn intrede deed had Sandrine een zwak voor hem. Om wie gaat het?

Sandrine André staat natuurlijk vaak op de set met Yanni Bourguignon die in Familie haar zoon ‘Cédric’ speelt. Al meteen bij zijn auditie viel Sandrine één iets op bij de jonge acteur…

“Wat Yanni niet wist toen hij auditie kwam doen, is dat ik een zwak heb voor Matt Damon. En geef toe… Yanni zou toch de jongere broer van Matt kunnen zijn?!” lacht Sandrine André in Primo. En dan volgt er een opvallende onthulling…

“Tijdens zijn auditie had ik dus al een crush op hem”, voegt Sandrine André eraan toe in het weekblad. Hoe reageerde Yanni Bourguignon op de aandacht van Sandrine?

“Ik heb al vaak auditie gedaan, maar bij ‘Familie’ heb ik eerst 20 minuten met Sandrine gepraat over wie ik ben en wat mij bezighoudt. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik bij mijn eigenlijke auditie helemaal niet meer zenuwachtig was”, voegt Yanni Bourguignon eraan toe in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven