Pijnlijke gevolgen voor Tom Waes: “het is verschrikkelijk”

0
Pijnlijke gevolgen voor Tom Waes: “het is verschrikkelijk”
Foto: Peter De Smedt

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Tom Waes met ‘Kamp Waes’ iets kon betekenen voor de rekrutering bij de Special Forces. Kwamen er meer aanmeldingen?

“Ja en neen. Er is veel reactie gekomen. Maar velen liepen vast op het feit dat je eerst drie, vier jaar soldaat moest zijn voor je je kon aanmelden bij de Special Forces”, verduidelijkt Tom Waes in Het Nieuwsblad. Al zijn de regels intussen versoepeld. Al is dat misschien geen positieve evolutie…

Dat de regels versoepeld zijn heeft alles te maken met het feit dat we sinds het eerste seizoen van Kamp Waes ondertussen al twee oorlogen hebben gehad. Hoe kijkt Tom Waes ondertussen naar zijn ‘oefenkamp’?

“Het is verschrikkelijk wat in de wereld gaande is. Ook ik trek mij dat vreselijk aan”, geeft Tom Waes toe in Het Nieuwsblad. Tom stelt zich vaak één duidelijke vraag…

“Ik heb me vaak afgevraagd of de kandidaten dat wel beseffen. Of de mensen die zich aanmelden. Als je je inschrijft voor de Special Forces moet je weten waaraan je begint. Het is geen Artsen zonder Grenzen”, aldus Tom Waes in Het Nieuwsblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven