Familie-actrice Charlotte Sieben: “veel te lelijk”

0
Familie-actrice Charlotte Sieben: “veel te lelijk”
Foto: DPG Media

Charlotte Sieben kennen de Familie-kijkers allemaal als Louise Van den Bossche, maar voor de VTM GO-reeks ‘Drop Off’ ging de actrice ook een stevige uitdaging aan…

Samen met #LikeMe-ster Francisco Schuster krijgt Charlotte Sieben tien dagen de tijd om zonder centen op zak het thuisfront te bereiken. 

“Hopelijk heeft Charlotte haar veel te lelijke maar warme pyjama mee”, voegt Story eraan toe. Charlotte gaf immers toe bij koud weer graag een ‘ontzettend belachelijke en lelijke pyjama’ aan te trekken. Maar wat zou Charlotte Sieben nooit doen om geld te verdienen?

Charlotte Sieben trekt de grens bij het verkopen van zichzelf of haar lichaam. “Maar voor de rest zou ik héél veel doen”, geeft de Familie-actrice toe in Story. 

“Zeker als dat geld dient om eten te kopen en ik grote honger heb. Gelukkig heb ik nergens schrik van. Bungeejumpen vind ik nu niet meteen leuk, maar als er genoeg groepsdruk is, doe ik het zeker”, benadrukt Charlotte Sieben in Story dat ze best wel avontuurlijk aangelegd is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven