Yanni Bourguignon uit Familie: “ik rende in paniek naar de winkel”

0
Yanni Bourguignon uit Familie: “ik rende in paniek naar de winkel”
Foto: VTM

Yanni Bourguignon getuigt in TV Familie hoe het is om op jonge leeftijd al vader te worden. Even heerste er ongerustheid bij zijn verloofde, Kelly.

“Toen Kelly voor het eerst zwanger was, heb ik weinig tegen haar bolle buik gesproken”, doet de Familie-acteur zijn verhaal in TV Familie. “Ze was daarom bang dat ik geen sterke band met ons kind zou opbouwen.” Kelly maakte zich om één duidelijke reden zorgen…

“Ze dacht: ‘Misschien is hij te jong voor dit alles.’ Maar zodra ik onze dochter voor het eerst in mijn armen hield, voelde het alsof alle puzzelstukjes op hun plaats vielen”, klinkt het bij een trotse papa in TV Familie. 

Op de set van Familie lopen er heel wat collega’s met kinderen rond aan wie hij advies kan vragen. Toch ging Yanni Bourguignon in eerste instantie niet bij hen om advies vragen…

“Weet je, de dag nadat ik wist dat ik vader ging worden, ben ik half in paniek een Standaard Boekhandel binnengestapt. Om het boek ‘Zo word je een superpapa’ te kopen”, lacht Yanni Bourguignon in TV Familie. “Maar uiteindelijk: ’t is de ervaring die telt”, beseft de Familie-acteur al snel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven