Véronique De Kock: “ik was amper 18 jaar toen het gebeurde”

0
Véronique De Kock: “ik was amper 18 jaar toen het gebeurde”
Foto: VTM

Véronique De Kock werd gekroond tot mooiste meisje van het land, maar mede door haar uiterlijk wordt Véro niet altijd au sérieux genomen…

“Ik word al te vaak gezien als ‘schoon poppemieke’”, geeft Véronique De Kock toe in een interview met Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Haar uiterlijk werkt niet altijd in haar voordeel om serieus te worden genomen…

“Op presentatiejobs word ik zo vaak aangesproken door mannen in chic kostuum: ‘Amai, en jij praat Frans? Straf!’ Ja, ik heb gestudeerd. Ja, ik doe presentaties in het Frans, Engels of Duits”, benadrukt de voormalige Miss België in Nina. Heeft ze ooit spijt gehad van dat kroontje?

“Ik was achttien toen ik, letterlijk van de schoolbanken, op televisie werd gesmeten”, doet Véronique De Kock haar verhaal in Nina hoe snel het allemaal ging met haar mediacarrière nadat ze tot Miss België werd gekroond.

“Ik kwam van een katholiek schooltje, ik was een bedeesd muske. Een tuttemie”, geeft de voormalige Miss België toe. “Wetend wat ik nu weet, hoe sociaal en spontaan ik nu ben, hoe ik nu praat en presenteer? Zo had ik tóén al willen zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven