Jeroen Meus ontkent gerucht: “wij hebben géén ruzie!”

0
Jeroen Meus ontkent gerucht: “wij hebben géén ruzie!”
Foto: VRT

De kijkers van Dagelijkse Kost merkten het meteen op toen Kathryn niet meer in het programma zat. Jeroen Meus wil nu één hardnekkig gerucht ontkennen.

Kathryn Cops stond zeven jaar lang achter de camera’s bij de opnames van Dagelijkse Kost. Vanuit de achtergrond durfde zij wel eens een vraag stellen met Jeroen Meus. Toen ze verdween viel dat de kijkers meteen op. Maar van ruzie is geen sprake, benadrukt de tv-kok.

“Wij zijn écht oké”, klinkt het bij Jeroen Meus in Het Laatste Nieuws. “Zij heeft zelf beslist om er om persoonlijke redenen de prise uit te trekken en ik kan enkel respect hebben voor die beslissing.” Eén gerucht wil Jeroen Meus ontkennen…

“Kathryn is nog steeds een van mijn beste vrienden. En ik mis haar omdat ik haar nog steeds heel graag zie”, ontkracht Jeroen Meus het gerucht dat Kathryn met ruzie vertrok. Al ziet Jeroen ook een lichtpuntje…

Jeroen Meus geeft toe dat hij in het begin worstelde met het vertrek van zijn vaste sidekick. Maar op de duur werd het te veel van hetzelfde, beseft de tv-kok. “Ik ging te veel op haar leunen. We hebben dat zeven jaar gedaan, maar ik besefte wel dat er een houdbaarheidsdatum op de formule zat.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven