Zorgen om Nathalie Meskens: “ik ben nog heel moe”

0
Zorgen om Nathalie Meskens: “ik ben nog heel moe”
Foto: Photo News

Dreigt Nathalie Meskens te veel hooi op haar vork te nemen? Nathalie zien we aan het werk in ‘Starstruck’ op VTM én als zangeres brengt ze haar eigen plaat uit. Maar nu komt er opvallend nieuws naar buiten…

Nathalie Meskens is altijd al een bezig bijtje geweest. Bij momenten dook ze werkelijk overal op: als actrice, presentatrice, zangeres… Ze was niet voor niets de leading lady van VTM. 

Maar sinds de geboorte van haar twee kindjes leeft Nathalie Meskens op een ander ritme: dat van haar jonge kinderen. Hoe combineert Nathalie werk en privé?

“Ik vind het nog altijd stevig”, geeft Nathalie Meskens toe in ‘Nu’. “Mijn kinderen slapen nog niet door. Dus ik ben nog heel moe.” Al kriebelde het té hard om weer aan de slag te gaan…

“Na drie jaar voel ik dat ik mentaal klaar ben om weer meer te doen.” En eindelijk wilde Nathalie Meskens met haar eigen muziek op de proppen komen.

“Ik heb alleen lang gewacht om met mijn eigen muziek naar buiten te komen”, geeft Nathalie Meskens toe in ‘Nu’. “Omdat ik eerst wilde zoeken naar wat mijn stem is, wie ik ben als zangeres en welk verhaal ik wil vertellen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven