Sandra Bekkari: “dat is belangrijker dan gezonde voeding”

0
Sandra Bekkari: “dat is belangrijker dan gezonde voeding”
Foto: VTM

Sandra Bekkari geeft enkele belangrijke tips om fit en gezond ouder te worden. En dan doet Sandra één opvallende onthulling.

Met gezonde voeding alleen kom je er niet. Gezond eten is slechts één van de drie pijlers om de beste versie van jezelf te worden. Daarnaast mogen we niet vergeten dat beweging enorm belangrijk is, maar vooral die derde pijler is niet te onderschatten…

‘Optimaal opladen’ is de derde pijler van de Sana-methode die Sandra Bekkari belicht in haar boek ‘Lang leve(n) gezond’. Maar wat houdt dat precies in?

“We kunnen leren beter voor onszelf te zorgen door niet altijd mee te gaan in die mallemolen”, verduidelijkt Sandra Bekkari in Nina. “Onderschat het belang van sociale contacten niet door echt te connecteren met vrienden of familie.” Bekkari geeft één duidelijk voorbeeld…

“Zelf ben ik een ochtendmens en hou ik ervan eerst te gaan joggen en daarna samen met het gezin te ontbijten. Dat geeft zoveel energie”, aldus Sandra Bekkari in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven