Hoeveel verdienen de Planckaerts?

0
Hoeveel verdienen de Planckaerts?
Foto: VRT

De Planckaerts hebben besloten hun B&B dan toch niet te verkopen, maar wel uit te baten via een nieuwe formule. Maar hoeveel verdienen zij daaraan? En wat kost een verblijf in de bed and breakfast van de familie Planckaert in de Ardennen?

“Van geplande uitstappen tot activiteiten en vers bereide maaltijden: de Planckaerts voorzien alles voor een prijskaartje van 650 euro per persoon”, lezen we in Story. Kinderen tot 4 jaar mogen gratis meekomen, terwijl kinderen van 5 tot en met 15 jaar slechts de helft betalen. Maar wat krijg je daarvoor in ruil als gast bij ‘Ten Huize Planckaert’?

Sowieso krijg je de familie Planckaert er gratis bij, als je besluit een verblijf te boeken in de B&B van de familie. En elk familielid heeft er zijn specifieke functie…

Zo staan Junior, Magali en Stephanie in de keuken, terwijl Eddy, Christa, Francesco en Christopher dan weer de zaal doen. En muziek mag uiteraard niet ontbreken. Daarvoor zijn de Planckaerts té goe bezig! Wie verzorgt de muziek?

Vooral Francesco en zijn kinderen en Iluna zorgen voor de muzikale noot. Christopher kruipt dan weer in de huid van de plaatselijke dj. Eén ding is duidelijk…

“We hebben echt alles in huis voor een leuke party”, klinkt het promotiepraatje van Stephanie Planckaert in Story. Een B&B uitbaten is hard labeur, geeft Stephanie toe, ‘maar voor ons voelt dat als een familiefeest’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven