Marieke Dilles reageert op exit bij Thuis: “haar verhaal was nog niet uitverteld”

0
Marieke Dilles reageert op exit bij Thuis: “haar verhaal was nog niet uitverteld”
DPG Media

Marieke Dilles vertolkte sinds september 2022 de rol van ‘Vicky’ in Thuis, maar ondertussen namen de Thuis-kijkers afscheid van Vicky en haar gezin. 

De actrice onthult nu zelf dat ze met de makers van Thuis vooraf reeds afgesproken had dat ze slechts één jaar in Thuis zou meespelen. Al werd het uiteindelijk anderhalf jaar. Toch heeft Marieke Dilles er vrede mee dat ‘Vicky’ uiteindelijk uit Thuis zou verdwijnen…

In Het Laatste Nieuws benadrukt Marieke Dilles dat ze een ‘ontzettend fijne tijd’ beleefde op de set van Thuis. Maar dat ze nu weer klaar is om haar vele andere activiteiten te hernemen. 

“Nu ga ik weer freelancen. Filmen, lesgeven, theater maken, interviewen, communicatietrainingen geven, ik doe graag van alles door elkaar”, aldus Marieke Dilles. Maar wat dan met haar personage Vicky?

“Vicky’s verhaal is misschien nog niet uitverteld, maar voor mij was het vertrek van haar zoon Ilias een mooi moment om weer andere projecten te gaan doen”, onthult Marieke Dilles in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven