Leen Dendievel oneens met echtgenoot: “we verschillen van mening”

0
Leen Dendievel oneens met echtgenoot: “we verschillen van mening”
Foto: Kurt Willaerts

Leen Dendievel en Udo Mechels zijn twee handen op één buik, maar dat betekent niet dat ze het over alles zomaar eens zijn. Integendeel. Over één ongemakkelijk thema verschillen ze van mening…

Leen Dendievel praat in Het Laatste Nieuws openhartig over de dood. In de periode dat de voormalige Thuis-actrice worstelde met paniekaanvallen vreesde ze telkens weer te zullen sterven. Maar ondertussen heeft Leen zich daarover een duidelijke mening gevormd…

“Ik denk dat we na de dood nog een kans krijgen en dat de ziel zich verplaatst naar een ander lichaam”, onthult Leen Dendievel in Het Laatste Nieuws hoe ze denkt over het leven na de dood. Maar haar echtgenoot Udo Mechels ziet dat anders…

“Udo zegt altijd: ‘Na de dood is er niks’, en dus ga ik ervan uit dat ik hem niet terugzie”, geeft Leen Dendievel toe in het dagblad. Udo gelooft niet dat er restjes energie zijn die blijven hangen in deze wereld. Maar daar is Leen het niet mee eens…

Leen Dendievel gelooft wel in eens leven na de dood en gemakkelijkheidshalve gaat ze er dan maar vanuit dat ze negen levens heeft. “En ik voel me nog maar in het vierde of zo. Ik ben hier nog niet weg”, lacht Leen Dendievel in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven