Problemen voor Familie-acteur: “dit gaat heftig worden”

0
Problemen voor Familie-acteur: “dit gaat heftig worden”
Foto: Fonny Gijsels

Yanni Bourguignon en Kelly zullen al snel na de geboorte van dochtertje Lyo een tweede kindje mogen verwelkomen in hun gezinnetje. En dat kondigt zich heftig aan…

“Het is algemeen bekend dat twee kinderen onder de twee jaar hebben zowel fysiek als emotioneel behoorlijk uitputtend kan zijn”, vertelt de Familie-acteur in TV Familie. De reden is duidelijk…

“Als er meer leeftijdsverschil is, kan je het oudste kind vragen om een handje toe te steken, al is het maar om een tetradoek of het papflesje aan te geven.” Yanni Bourguignon en Kelly bereiden zich dan ook voor op een zware periode…

“Kelly en ik gaan ervan uit dat het serieus heftig zal zijn. Ook omdat ons dochtertje Lyo een heel actief kind is. Ze verveelt zich rap en heeft veel aandacht nodig”, geeft Yanni Bourguignon toe in TV Familie. Of er nadien nog een derde kindje komt blijft voorlopig een open vraag…

“Er is twijfel bij Kelly en mij: twee of drie? Dat Kelly uit een gezin met twee kinderen en ik uit een gezin met drie kom, speelt daar wellicht een rol in”, verduidelijkt Yanni Bourguignon waarom ze er als koppel nog niet uit zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven