Familie-actrice waagt haar kans bij The Voice: “ik was onzeker en zoekende”

0
Familie-actrice waagt haar kans bij The Voice: “ik was onzeker en zoekende”
Copyright: VTM

Cyra Gwynth wist zich op korte tijd in de harten van de Familie-kijkers te nestelen als ‘Yoko’, maar wisten jullie dat Cyra eigenlijk droomde van een carrière als zangeres?

Familie gooide haar leven helemaal overhoop. “Een jaar geleden woonde ik nog met mijn vriend in Amsterdam, waar muziek mijn enige passie was. Vandaag ben ik single, verhuisd naar Brussel en acteer ik ook. Muziek blijf ik belangrijk vinden”, aldus Cyra Gwynth in Het Laatste Nieuws. Ze waagde zelfs haar kans bij The Voice…

“In 2014 nam ik deel aan ‘The Voice van Vlaanderen’, maar haalde ik de live shows niet. Nu besef ik dat ik er toen eigenlijk nog niet helemaal klaar voor was”, geeft Cyra Gwynth toe in Het Laatste Nieuws. Wat was het probleem?

“Ik was nog te onzeker en zoekende. Pas het voorbije jaar kwam alles in mijn leven meer in balans en vond ik rust”, aldus Cyra Gwynth die een voorbeeld wil nemen aan haar Familie-collega Aaron Blommaert die er ook in slaagt muziek en acteren te combineren. Al beseft Cyra één iets maar al te goed…

“Mijn carrière gaat in stijgende lijn, maar ik besef tegelijkertijd dat ik er nog lang niet ben”, benadrukt Cyra Gwynth in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven