Makers van Familie begrijpen het zelf niet: “hoe kon dit gebeuren?”

0
Makers van Familie begrijpen het zelf niet: “hoe kon dit gebeuren?”
Copyright: VTM

Cyra Gwynth heeft zich op korte tijd opgeworpen tot dé publiekslievelinge bij Familie. Haar personage is zo populair dat zelfs de makers van de VTM-soap verbaasd reageren…

‘Yoko’ werd uitgeroepen tot het populairste personage in Familie en laat daarbij gevestigde waarden als Kürt Rogiers (Lars), Sandrine André (Véronique) en Aaron Blommaert (Raven) achter zich. De makers van Familie vielen achterover toen ze het nieuws vernamen…

Het Laatste Nieuws schrijft dat zelfs de makers van ‘Familie’ verrast zijn dat Yoko zo aanslaat. “Volgens hen is het de eerste keer ooit dat een nieuw personage zo snel door de kijkers aanvaard wordt”, lezen we in het weekblad. Hoe kijkt Cyra Gwynth zelf naar die populariteit?

Werkelijk iederéén lijkt van Yoko te houden. In die mate dat het de jonge actrice toch wat overdondert. Voor de actrice is het immers haar eerste tv-rol. Hoe blikt ze terug op dat eerste jaar op de set van Familie?

Cyra Gwynth voelt zich vooral aangemoedigd door de online peiling en blikt met een tevreden gevoel terug op die eerste maanden bij Familie. “Ik had nooit verwacht dat ‘Familie’ zo’n impact zou hebben, maar dankzij Yoko heb ik een wonderlijk jaar achter de rug”, reageert de actrice in Het Laatste Nieuws. “Mijn leven is helemaal overhoop gegooid.” 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven