Raf Jansen uit Thuis: “ik heb nog geen band met mijn zoontje”

0
Raf Jansen uit Thuis: “ik heb nog geen band met mijn zoontje”
Foto: VRT

Raf Jansen en zijn vriendin Elke mochten in september een broertje voor zoontje Josse verwelkomen in hun gezin. Dan werd de kleine Jul geboren. Hoe gaat het nu met Jul die vroeger geboren werd dan voorzien?

“Het is een baby waar je alleen maar van kan dromen. Hij is gezond, eet goed en vooral: hij geeft ons ’s nachts voldoende nachtrust. In die vier weken heb ik hem nog maar één keer horen huilen”, vertelt Raf Jansen een maand na de geboorte in Story. En dan volgt er een opvallende uitspraak van de Thuis-acteur.

Eerder al zorgde Andy Peelman al voor ophef toen hij kort na de geboorte onthulde weinig connectie te voelen met zijn dochtertje, en Raf Jansen herhaalt die uitspraak. Wat is er aan de hand?

Blijkbaar vinden veel papa’s die ‘platte baby’-fase niet echt leuk. Zo ook Raf Jansen: “Ja, omdat je weinig connectie maakt. Het beperkt zich tot eens mijn vinger vastpakken”, verduidelijkt de acteur in Story. Raf Jansen ziet het als volgt…

“Je kijkt ernaar uit dat ze wat ouder worden, maar anderzijds zijn baby’s ook heel makkelijk”, geeft Raf Jansen toe in Story. “Als Jul weent, weet je: hij is moe, heeft honger of hij zit met een volle pamper.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven