Laura Tesoro ontkent gerucht: “zo wil ik er helemaal niet uitzien”

0
Laura Tesoro ontkent gerucht: “zo wil ik er helemaal niet uitzien”
Foto: VTM

Laura Tesoro kennen we allemaal als de sympathieke ‘girl next door’. Maar dat is een imago waar Laura niet altijd gelukkig mee is…

“Ik ben een jonge vrouw en wil er goed uitzien. Maar mijn job brengt een soort standaard met zich mee”, benadrukt Laura Tesoro in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. En dan wil Laura toch één element benadrukken…

“Als ik ergens moet zijn als artiest, wil ik er ook uitzien als een artiest”, benadrukt Laura Tesoro in Nina. “En niet als de girl next door.” En dat heeft niet alleen met haar uiterlijk te maken… 

“Dat helpt me ook om in dat alter ego te stappen”, verduidelijkt Laura Tesoro. “Op een podium ben ik een betere versie van mezelf. Een zelfverzekerdere versie.” En dan ziet Laura één groot voordeel aan dat onderscheid…

“Die ‘perfecte’ looks helpen me om mijn privéleven te onderscheiden van dat andere leven, waar alles ‘goed moet zijn’ en ik constant moet presteren. Die enorme druk wil ik niet continu voelen”, verduidelijkt Laura Tesoro in Nina.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven