Tine Priem uit Thuis krijgt duidelijk signaal: “dat weiger ik”

0
Tine Priem uit Thuis krijgt duidelijk signaal: “dat weiger ik”
Foto: VRT

Tine Priem kennen we allemaal als Tamara uit Thuis, maar de actrice heeft de laatste maanden een belangrijke les geleerd…

Tine Priem heeft geleerd om te luisteren naar de signalen die haar lichaam haar geeft. Wanneer haar lichaam duidelijk aangaf dat ze over haar grenzen ging, bleef Tine maar op het gaspedaal duwen. Met een zware burn-out tot gevolg. Wat waren die signalen?

“Ik had vaak hoofdpijn, en op den duur begon ik het bijna normaal te vinden om drie dagen na elkaar hoofdpijn te hebben”, vertelt Tine Priem in TV Familie. Maar de actrice luisterde niet naar die signalen…

“Tegenwoordig kan ik stresssignalen makkelijker herkennen. Wanneer ik vrij was, sprak ik vroeger altijd af met vriendinnen of ging ik op familiebezoek.” Maar ondertussen leerde Tine Priem een belangrijke les…

“Inmiddels weet ik dat wanneer je ja zegt tegen iemand anders, je eigenlijk nee zegt tegen jezelf”, onthult de Thuis-actrice in TV Familie. “Daarom plan ik regelmatig me-time in.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven