James Cooke emotioneel na moeilijke beslissing: “zal niet meer gebeuren”

0
James Cooke emotioneel na moeilijke beslissing: “zal niet meer gebeuren”
Foto: James Cooke @jamescooke1984

James Cooke heeft altijd een grote kinderwens gehad. James en zijn echtgenoot Dorian houden van kinderen en zouden maar wat graag ‘papa’ worden, maar nu hakte het koppel een moeilijke knoop door…

Zowel James als Dorian hebben een erg druk professioneel leven en ook al hebben ze een groot hart voor kinderen, hun carrière betekent ook heel veel voor hen. Uiteindelijk besloot James open kaart te spelen met Dorian…

Bij James sloegen de twijfels toe na zijn deelname aan ‘Over De Oceaan’. “Toen ik terug thuis was hebben we daar een serieus gesprek over gehad en hebben we definitief onze kinderwens opgeborgen”, vertelt James Cooke in Story. James ziet het als volgt…

“Het is een afgesloten hoofdstuk”, benadrukt James Cooke. “Soms moet je knopen doorhakken, hé.” En dan durft James één iets toegeven…

“Dorian en ik zijn er al zo lang over bezig, maar we neigden allebei naar een ‘nee’ omdat we te weinig aandacht en tijd kunnen geven aan ons kind”, legt James Cooke hun keuze uit in Story. En is het niet enorm moedig dat je zoiets durft toegeven? 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven