“Jens Dendoncker stabiel na ziekenhuisopname”

0
“Jens Dendoncker stabiel na ziekenhuisopname”
Foto: VTM

Jens Dendoncker blijft één van onze populairste BV’s, maar Jens is ook iemand waar we ons vaak zorgen om maken. Hoe gaat het nu met Jens?

We maakten ons allemaal zorgen om Jens Dendoncker toen hij zich met psychische problemen liet opnemen in een psychiatrische instelling. In Het Laatste Nieuws getuigt Jens over hoe hij zich momenteel voelt..

Een jaar lang was Jens uit roulatie, maar ondertussen blijft zijn gezondheid en mentale toestand stabiel, vertelt hij in Het Laatste Nieuws. Jens Dendoncker omschrijft die donkere periode als volgt…

“Een periode waarin ik niet goed in mijn vel zat”, geeft Jens Dendoncker toe in Het Laatste Nieuws. Maar eentje die hij ondertussen achter zich heeft gelaten. “Ik ben erdoor geraakt en voel me veel beter.” Ondertussen is Jens ook opnieuw beginnen werken. Neemt hij niet te snel te veel hooi op zijn vork?

Jens Dendoncker geeft toe dat liveoptredens zowel fysiek als mentaal veel van hem vergen, maar hem tegelijkertijd ook veel energie geven. “Door mijn werk heb ik het gevoel dat ik weer kan zweven”, aldus Jens Dendoncker in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven