Camille reageert op pijnlijk gerucht: “dat klopt helemaal niet!”

0
Camille reageert op pijnlijk gerucht: “dat klopt helemaal niet!”
Foto: DPG Media

Camille Dhont is enorm succesvol. Zowel als zangeres als actrice weet ze alle kansen die ze krijgt ook effectief te verzilveren. Maar aan al dat succes is ook een keerzijde…

Hoge bomen vangen veel wind en zo wordt Camille wel eens bekritiseerd omdat ze slechts ‘een product’ zou zijn. Maar Camille reageert verbolgen…

“Een product, ik? Een product ben je in mijn ogen pas als je niet leuk vindt wat je doet, als je geleefd wordt, en da’s bij mij niet het geval”, benadrukt Camille in Dag Allemaal. Camille ziet het als volgt…

“Ik zou dit leven anders niet volhouden, hoor. Ik sta oprecht achter alles wat ik doe. Ik ben superblij dat ik een eigen strip en kledingcollectie heb, dat ik op boekentassen en brooddozen sta.” Maar Camille wil toch één iets benadrukken…

“Maar die merchandise zou niet bestaan als de mensen dat niet kopen. Het moet zijn dat ik er veel mensen gelukkig mee maak, hé. Waarom zou ik negativiteit strooien over iets dat zo positief is?” bekijkt Camille het in Dag Allemaal langs de positieve kant.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven