Verdwijnt Roel Vanderstukken uit Familie?

0
Verdwijnt Roel Vanderstukken uit Familie?
Foto: DPG Media

Verdwijnt binnenkort ook Roel Vanderstukken uit Familie? Fans van Benny vrezen voor een doemscenario nu de acteur zelf uitpakte met opvallend nieuws…

Roel Vanderstukken ziet een droom in vervulling gaan: de acteur begint zijn eigen restaurant. Maar wat betekent dat voor zijn toekomst bij Familie?

De grootouders van de acteur hadden een café en Roel geeft toe dat hij altijd gedroomd heeft van een carrière in de horeca. Dat Roel Vanderstukken zijn mannetje staat in de keuken, bewees hij al door aan de zijde van Kürt Rogiers het VTM-programma ‘2 Sterrenrestaurant’ te winnen. Maar kan hij zijn restaurant combineren met de opnames van Familie?

In eerste instantie is het niet de bedoeling om zelf in de keuken te staan van zijn restaurant ‘Frans en Yvonne’ in Kontich. Maar de ambitie is er wel…

“Als ik over een paar jaar meer tijd zou hebben, hoop ik mee te draaien”, klinkt het bij Roel Vanderstukken in Het Laatste Nieuws. En eerlijk is eerlijk: een vangnet is allermist een luxe voor een soapacteur.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven