Gert Verhulst reageert op kritiek van kijkers

0
Gert Verhulst reageert op kritiek van kijkers
DPG Media

Gert Verhulst maakt op de socials van Play4 reclame voor het nieuwe seizoen van zijn talkshow ‘De Tafel van Gert’. En de Studio 100-baas gaat daarbij de kritiek van de kijkers niet uit de weg…

Gert Verhulst heeft de actualiteit gevolgd en daar vielen hem drie dingen op: er wacht ons een muggenplaag, in Venetië zal elke bezoeker binnenkort 5 euro moeten betalen en een drijvend terras aanleggen in Vlaanderen is niet evident, vraag dat maar aan Marc Coucke, analyseert Gert Verhulst de hoofdpunten van het nieuws. Maar Gert ziet voor dat alles één duidelijke oplossing…

“Wat kan een mens nu nog wel doen deze dagen?” klinkt het bij Gert Verhulst. Wel, Gert heeft een gouden tip: gewoon eens in het publiek komen zitten bij ‘De Tafel van Gert’.

“Wij hebben geen muggen, het is gratis en we hebben een schitterend terras!” aldus Gert Verhulst die voor meer informatie doorverwijst naar playzuid.be . Maar Gert reageert ook op de kritiek van enkele kijkers…

Zo kreeg Gert Verhulst commentaar op zijn ‘ongeschoren look’, maar Gert stelt de volgers meteen gerust dat zijn scheerapparaat al klaar ligt en dat hij tegen de eerste aflevering mooi glad geschoren zal zijn. En Gert kiest er nog een commentaar uit…

Nancy schrijft op de socials van Play4 dat ze Gert Verhulst dan wel graag hoort praten, maar dat ze nog het liefst heeft dat hij lacht. “De mooiste glimlach van Vlaanderen”, aldus Nancy! Waarop Nancy meteen een shout-out krijgt van Gert Verhulst die belooft eens vriendelijk te lachen als Nancy nog eens in het publiek komt zitten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven