Frank Deboosere heeft goed nieuws na pensioen

0
Frank Deboosere heeft goed nieuws na pensioen
Foto: VRT

Weerman Frank Deboosere kan bij de VRT dan wel aan de deur gezet zijn wegens ‘oud genoeg om van zijn pensioen te genieten’, Het Nieuwsblad doet nog altijd beroep op de kennis van de weerman en dat is maar goed ook.

In de krant van dinsdag deelt Deboosere trouwens goed nieuws: “Het einde van de hittegolf”, lezen we. Vandaag gaat het in Ukkel namelijk ‘slechts’ 24 graden worden en dat zou betekenen dat de hittegolf officieel ten einde is.

De toch wel uitzonderlijke hittegolf in september werd in bepaalde delen van het land maandagavond trouwens afgesloten met een klank- en lichtspektakel én regen. In de Kempen viel de regen met bakken uit de lucht, er waren ook heel wat blikseminslagen.

En ook vandaag moeten de rekening houden met slecht weer. We beginnen al bij al goed, maar in de namiddag kentert het weer. “Na de middag volgen regenbuien, lokaal zelfs onweer met hagel, rukwinden en veel neerslag. De onweerskansen zijn het grootst in het oosten”, schrijft Frank Deboosere in Het Nieuwsblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven