Zoontje Jeroen Meus heeft het moeilijk: “extra zorg nodig”

0
Zoontje Jeroen Meus heeft het moeilijk: “extra zorg nodig”
Foto: Photo News

Jeroen Meus moest op oudejaarsavond 2021 afscheid nemen van zijn broer. Wim werd amper 44 jaar oud. Maar nu blijken er zorgen te zijn om Georges, het zoontje van de tv-kok.

Net als papa Jeroen Meus is ook Georges in therapie gegaan na het overlijden van Wim. Jeroen zag één groot probleem bij Georges…

“Georges is nu 11 jaar en hij heeft de laatste vijf jaar veel verdriet gezien en ervaren”, lezen we in Het Laatste Nieuws een uitspraak van Jeroen Meus. Het gezicht van ‘Dagelijkse Kost’ besloot in te grijpen…

“Ik merk dat hij daardoor extra zorg nodig heeft”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. “We hebben buiten mijn broer nog te maken gekregen met ziekte en verlies, waardoor het voor hem extra veel is geweest op jonge leeftijd. Daarom volgen we samen therapie.” En dan heeft Jeroen Meus één belangrijke beslissing genomen.

Vroeger durfde zijn werk wel eens al zijn tijd en aandacht opeisen, maar die periode ligt achter hem. “Vroeger was thuis zijn oké, nu is dat mijn absolute prioriteit. Ik ben het gelukkigst als wij samen zijn”, benadrukt Jeroen Meus in Het Laatste Nieuws dat zijn gezin nu op de eerste plaats komt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven