“Gert Verhulst had geheime meeting met Klaasje van K3”

0
“Gert Verhulst had geheime meeting met Klaasje van K3”
Foto: Photo News

Gert Verhulst schrijft met K3 nog altijd één van de grootste succesverhalen in de Vlaamse muziekgeschiedenis, maar nu duikt een opvallend verhaal op…

De voorbije 25 jaar passeerden al heel wat K3’tjes de revue, maar telkens bleef het publiek de groep trouw. Maar hoe vaak kan je de formatie van een groep wijzigen zonder aan succes in te boeten?

Toen de pandemie uitbrak begon Klaasje Meijer plots te twijfelen aan haar toekomst bij de meidengroep van Studio 100. Klaasje had samen met Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen de fakkel overgenomen van Karen, Kristel en Josje, maar was het plezier kwijtgespeeld door de lockdown…

“Ik miste het plezier dat we vroeger samen hadden”, klonk het toen bij Klaasje in Dag Allemaal. Gert Verhulst was echter zwaar aangedaan door het vertrek van Klaasje.

Gert Verhulst probeerde nog op Klaasje in te praten, maar zonder succes: “Ik heb haar nog op andere gedachten proberen te brengen, maar ze is een jonge vrouw met een eigen wil en dat moeten we respecteren”, lezen we in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven