Ophef bij Familie: “we zijn naar de scenaristen gestapt”

0
Ophef bij Familie: “we zijn naar de scenaristen gestapt”
Foto: VTM

De seizoensfinale zorgde voor heel wat commotie bij de Familie-kijkers, maar gelukkig waren er het afgelopen seizoen ook mooiere momenten om te koesteren. Al moest daar soms stevig voor gelobbyd worden…

Yanni Bourguignon onthult in Story dat hij samen met Sandrine André naar de scenaristen stapte om enkele wijzigingen door te voeren.

“Sandrine en ik zijn samen naar de schrijvers gestapt omdat we vonden dat onze personages lang genoeg in onvrede geleefd hebben”, vertelt Yanni Bourguignon. Beide vonden de tijd rijp om moeder en zoon de strijdbijl te laten begraven. Hoe reageerden de scenaristen?

“Veronique had ook weer iemand nodig nu ze weg is bij Lars (Kürt Rogiers, red.), dus waarom haar zoon niet?” lanceerden Yanni Bourguignon en Sandrine André bij de scenaristen. En die hadden daar wel oren naar…

“We zijn heel blij dat we opnieuw sympathieke scènes met elkaar kunnen draaien”, aldus Yanni Bourguignon in Story. “Pas op, tegen elkaar roepen is ook plezant, maar niet voor altijd. Sandrine en ik komen in het echt leven trouwens supergoed overeen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven