Familie-acteur Jo Hens houdt uitdaging niet vol: “mijn lijf heeft er last mee”

0
Familie-acteur Jo Hens houdt uitdaging niet vol: “mijn lijf heeft er last mee”
Foto: DPG Media

Jo Hens probeerde na zijn operatie aan de stembanden gezonder te gaan leven, maar dat is niet eenvoudig om vol te houden, geeft de Familie-acteur toe in Primo.

“Ik ben een paar keer met de fiets naar de opnames van ‘Familie’ gereden, maar dat was kortstondig”, moet Jo Hens bekennen in Primo.

De Familie-acteur en Level Six-zanger probeert wel te sporten en te bewegen en doet ook zijn best om op zijn voeding te letten. “Ik probeer mijn lichaam dus wel te verzorgen”, benadrukt Jo Hens, maar eenvoudig is dat niet. Jo Hens verduidelijkt waarom hij het als een werk van lange adem ziet…

“Ik ben nooit echt heel fanatiek met mijn eten of mijn gezondheid bezig geweest, maar ik besef weliswaar dat ik op een punt gekomen ben dat ik dat niet kan blíjven doen.” Jo Hens beseft één ding maar al te goed…

“Ik voel dat mijn lijf daar wat last mee heeft. Als ik er meer aandacht aan besteed, voel ik me fitter en gezonder, slaap ik beter en heb ik meer energie”, somt Jo Hens alle voordelen op die hij ervaart als hij meer aandacht aan zijn gezondheid besteedt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven