Zorgt flater van Wout van Aert voor rel bij Jumbo-Visma?

0
Zorgt flater van Wout van Aert voor rel bij Jumbo-Visma?
PhotoNews

Als Belgen zijn we vooral gefrustreerd door het gebrek aan hulp dat Wout van Aert krijgt van zijn Jumbo-Visma-ploegmaat Jonas Vingegaard. Maar nu komt een ander verhaal naar buiten.

Tadej Pogacar leek Wout van Aert uit te lachen toen onze landgenoot woest zijn bidon wegsmeet nadat hij de tweede rit in de Ronde van Frankrijk door de vingers zag glippen.

Bij de cooling down deed Pogacar lachend het gebaar van Wout van Aert na voor zijn ploegmaat Adam Yates. “Like a child”, klonk de duidelijke opmerking van Pogacar. Maar waar wij het vanuit onze Belgische bril zien, klinkt er nu ook een ander geluid. Beging ook Wout zelf een flater?

Zo wist Pogacar bonificatieseconden te rapen in de eerste etappe doordat Wout van Aert niet mee sprintte. Was dit de ‘wraak’ van Vingegaard voor deze ‘flater’ van Wout van Aert? En Wout krijgt ook zelf kritiek…

Zo meent George Hincapie dat Wout van Aert zijn sprint in de tweede etappe ook fout inschatte. Hij had niet het wiel van ploegmaat Kelderman moeten nemen maar iets meer naar achteren moeten zitten, op die manier had hij wél kunnen reageren op de uitval van Lafay…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven